pentru Casa

Acasa este locul unde te simti cel mai confortabil.

Acasa te linistesti la sfarsitul zilei, cand lasi stresul si haosul din lumea exterioara la intrare si iti acorzi timp pentru a face lucrurile care iti fac placere.

80% din praful si murdaria adusa in casa ta ajunge pe canapea, mocheta si mobilier.

Murdaria de pe canapea si de pe mocheta nu poate fi indepartata in totalitate prin metode clasice, de aceea oferim solutii de curatare profesioniste a canapelelor si mochetelor, care va asigura un sentiment profund de confort.

Indiferent de materialul din care sunt confectionate canapelele sau mochetele, in urma procedeului nostru de curatare, petele vor fi indepartate, iar canapelele si mochetele isi vor recapata culoarea.

Acasa este locul unde te simti fericit.

pentru Birou

Ai investit o suma considerabila in mocheta, scaune, mobilier si in dotari tehnice? Ai grija de investia ta si vei avea si alte beneficii, cum ar fi cresterea productivitatii angajatilor si imaginea companiei in fata clientilor.

Daca vrei sa atragi noi clienti, atentia la detalii poate face o mare diferenta. Si cum puteti arata aceasta atentie la detalii mai bine decat printr-un sediu curat, ordonat, cu angajati care chiar arata fericiti la lucru si sunt mult mai deschisi in interactiunea cu clientii si furnizorii afacerii tale?

Serviciile noastre