Curatam profesionist scaune

Scaunele din ziua de astazi sunt fabricate folosind o mare varietate de tesaturi si materiale, de la piele naturala, piele ecologica, stofe, precum si amestecuri intre toate aceste materiale in diferite proportii.

Ingrijirea si curatarea scaunelor nu se face in mod unitar, pentru intregul scaun, ci doar pe bucatele (parti tapitate cu aceleasi materiale).

Scaunele tapitate cu material textil sunt aspirate in profunzime cu un aspirator de mare putere pentru a scapa de orice urma de praf sau mizerie inainte de curatarea cu injectie-extractie.

Scaunele tapitate cu piele sunt aspirate cu un aspirator uscat, folosind cea mai fina perie. Dupa aceea stergem toata suprafata cu detergent profesional pentru piele. Imediat ce a fost curatat tot scaunul, stergem cu o carpa uscata si moale, inainte de tratamentul de hidratare al suprafetei.

Elementele din plastic si din metal vor avea parte de aceeasi grija din partea agentilor nostri, care folosesc doar solutii profesionale (cu certificari ISO 9001, HACCP, ISO 14001 si cu PH-uri controlate si acreditate de C.E), adecvate fiecarui tip de material din care sunt confectionate scaunele

Curatare scaune/fotolii
Curatare Scaune Living (sezut)

30 lei

Per scaun
Curatare scaune directoriale

100 lei

Per scaun
Curatare Cuburi tapitate

30 / 50 lei

Per cub