ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

          S.C. IN INIMA CASEI S.R.L. alias eCurată.ro – tapiterii si mochete curate, poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o solicitare, sau printr-un formular de inregistrare, etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, adresa de email, cont de Facebook, cont de WhatsApp si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati serviciile noastre. 

          S.C. IN INIMA CASEI S.R.L. alias eCurată.ro – tapiterii si mochete curate, societate prestatoare de servicii profesioniste de curatenie, Conform cerintelor Legii nr. 190/ 18 iulie 2018 (privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date), are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

          Scopul colectarii datelor sunt urmatoarele:

  • prestari de servicii profesioniste de curatenie la domiciliu;
  • transmiterea chestionarului de evaluare a gradului de satisfactie pentru serviciile prestate;
  • transmiterea ofertelor exclusiviste, dedicate clientilor;
  • emiterea cardului de membru;
  • intocmirea facturii fiscale (sau a altor documente contabile);
  • fotografierea/filmarea, editarea si folosirea materialelor foto/video cu articolele curatate, in scopul promovarii tehnicilor de curatare, dar si a rezultatelor obtinute.

          Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. IN INIMA CASEI S.R.L. alias eCurată.ro – tapiterii si mochete curate, Bucuresti, Sector 2, Sos Mihai Bravu nr. 98-106 (sau pe adresa de email tapiteria@eCurata.ro), va puteti exercita, urmatoarele drepturi:
          – o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
          – sa interveniti asupra datelor transmise;
          – sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor  particulara
          – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

          Informatiile vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.